Влада Києва підбила підсумки ракетної атаки РФ

0
Влада Києва підбила підсумки ракетної атаки РФ

Є попадання в об’єкт інфраструктури, також уламки ракет впали у двох районах столиці, зокрема на території музею Пирогове.

Внаслідок ракетного удару РФ по Києву зафіксовано влучення в об’єкт інфраструктури без критичних руйнувань та займання. Постраждалих немає, повідомили 14 січня у Київській міській військовій адміністрації.

«У Голосіївському районі через уламки ракети сталося загоряння у складській металевій будівлі на площі 20 м.кв. та пошкоджено дах на гаражі. У Дарницькому районі уламками ракети пошкоджено два автомобілі», — уточнили в КДВА.

Також столична влада закликала киян не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Як заявив прес-офіцер Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат у коментарі 24 каналу, удару по Києву, швидше за все, було завдано з північного напрямку ракетами, що летіли балістичною траєкторією.

«Це ракети, які летіли по балістичній траєкторії. З північного напрямку. Балістика не доступна, щоб ми її виявляли і збивали», — наголосив він.

Київська міська прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Міністр культури Олександр Ткаченко опублікував фото уламків ракети, що впали на території музею Пирогове.

Добавить комментарий