Нардепа Тищенка виключили з фракції Слуга народу

0
Нардепа Тищенка виключили з фракції Слуга народу

«Слуги» оперативно провели внутрішньофракційне опитування щодо Миколи Тищенка та вирішили виключити його з фракції.

Народного депутата Миколу Тищенка виключили зі складу парламентської фракції Слуга народу. Про це повідомила представник фракції Юлія Палійчук у Telegram вранці у п’ятницю, 27 січня.

«За результатами внутрішньофракційного опитування, яке було розпочато напередодні, прийнято рішення виключити Тищенка Миколу Миколайовича зі складу депутатської фракції політичної партії Слуга народу», — зазначила Палійчук.

Крім того, голова фракції Слуга народу Давид Арахамія надіслав листа голові Верховної Ради Руслану Стефанчуку про звільнення Тищенка від виконання обов’язків заступника голови фракції.

«Відповідно до частини другої статті 60 Регламенту Верховної Ради України повідомляю про звільнення народного депутата України Тищенка Миколи Миколайовича від виконання обов’язків заступника голови депутатської фракції політичної партії Слуга народу у Верховній Раді України», — йдеться у листі.

Напередодні у четвер стало відомо, що Микола Тищенко перебуває у Таїланді. Посольство України в цій країні повідомило, що нардеп має намір провести зустріч з українською громадою для покращення взаємодії в одному з готелів Бангкока.

Також учора стало відомо, що Тищенка виключено з партії Слуга народу та звільнено з посади заступника голови фракції.

При цьому сам Микола Тищенко обурився рішенням виключити його із партії Слуга народу через поїздку до Таїланду, засипавши повідомленнями фракційний чат. Скріншоти чату потрапили до ЗМІ.

Добавить комментарий