Шойгу доручив подвоїти виробництво ракет — ЗМІ

0
Шойгу доручив подвоїти виробництво ракет - ЗМІ

Глава російського міноборони заявив, що перед ракетним виробником стоїть завдання «жорстке, але здійсненне».

Глава міноборони РФ Сергій Шойгу доручив найбільшому російському виробнику ракет різного типу подвоїти обсяги виробництва. Про це у вівторок, 14 березня, повідомляє російське пропагандистське інформагентство РИА Новости із посиланням на заяву міноборони РФ.

Представник правлячого режиму РФ провів робочу нараду з керівництвом Корпорації Тактичне ракетне озброєння. За словами російського чиновника, держоборонзамовлення «гідно виконується».

«Однак, навіть з урахуванням збільшення випуску продукції цього року, (Шойгу — ред.) доручив подвоїти обсяги виробництва високоточних засобів ураження», — йдеться у повідомленні.

Він додав, що у підприємства нібито є необхідні резерви і його завдання «жорстке, але здійсненне».

Корпорація Тактичне ракетне озброєння — найбільший у Росії розробник і постачальник різних видів ракет, зокрема протирадіолокаційних і багатоцільових. Загалом до корпорації входять 39 підприємств.

Як повідомлялося раніше, Росія у четвер, 9 березня, під час ракетної атаки на Україну витратила ту кількість ракет, яку виробляє протягом місяця.

Нагадаємо, що в ніч на 9 березня російські війська випустили 81 ракету різного базування: Х-101/Х-555, Калібр, X-22, Кинджал, Х-31П, X-59, С-300, а також БПЛА Shahed-136/131.

Добавить комментарий