РФ збільшить набір до армії для війни в Україні — розвідка Британії

0
РФ збільшить набір до армії для війни в Україні - розвідка Британії

Британські розвідники вважають, що Кремль може змінити вікову категорію, щоби збільшити чисельність війська.

Правлячий режим Росії може розширити заклик на військову службу задля забезпечення своїх військових потреб. Про це у суботу, 18 березня, повідомляє міністерство оборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки у своєму Twitter-акаунті.

Зокрема, депутати російської Держдуми 13 березня 2023 р. внесли законопроект про зміну вікової категорії призову на військову службу на чоловіків у віці 21-30 років з нинішніх 18-27 років. Ймовірно, закон буде ухвалено і набуде чинності у січні 2024 року, зазначають у британській розвідці.

«Росія продовжує офіційно забороняти призовникам брати участь в операціях в Україні, хоча принаймні сотні, ймовірно, служили через адміністративні плутанини або після того, як їх змусили підписати контракти», — зазначається у повідомленні.

Кремлівський режим може також змінити вікову категорію, щоб збільшити чисельність війська, гарантуючи, що студенти, зрештою, будуть змушені служити.

«Навіть якщо Росія і далі утримуватиметься від використання призовників у війні, додаткові терміновики звільнять більшу частину професійних солдатів для боротьби», — резюмується у зведенні відомства.

Добавить комментарий