Геращенко назвав терміни й умову перемоги над РФ

0
Геращенко назвав терміни й умову перемоги над РФ

Для військової перемоги Україні знадобиться три-п’ять місяців і багато західної зброї, зокрема ППО.

Радник голови МВС Антон Геращенко заявив в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону, що чим більше західної зброї отримає Україна, то швидше переможе Росію у війні.

Водночас він уточнив, що для перемоги Україні знадобиться три-п’ять місяців і багато озброєнь, зокрема ППО.

«Я хочу всіх застерегти від шапкозакидательства. Є така думка, що ми вже перемогли, Росія вже завтра почне розпадатися… Це далеко не так. Для того, щоб Росію перемогти військовим шляхом, думаю, потрібно три–чотири–п’ять місяців і багато зброї. А бажання вбивати росіян у наших солдатів і офіцерів є», – відзначив радник.

Що стосується внутрішніх проблем РФ, то для їхнього вирішення знадобляться роки, адже наразі на території РФ фактично збудовано Північну Корею, підкреслив Геращенко.

Він додав, що для деокупації території України потрібні три основних чинники: бронетехніка, артилерія та реактивні системи залпового вогню, а також системи ППО.

«Системи ППО поступово прибувають. Це поки що, скажімо так, системи малої потужності. Але якщо ви нам даєте артилерію, даєте танки, то чому б тоді нам не дати потужнішу систему ППО, щоб ми могли остаточно прикрити наші війська для наступу з повітря?» – звернувся до західних партнерів радник міністра МВС.

Добавить комментарий