Липовий травмувався та ризикує не зіграти за збірну

0
Липовий травмувався та ризикує не зіграти за збірну

Гравець національної команди не зміг дограти до кінця матч півфінальної серії плей-оф чемпіонату Німеччини.

Олександр Липовий ризикує пропустити найближчі матчі збірної України з баскетболу, що відбудуться на початку липня. Захисник травмувався та не зміг дограти півфінальний матч серії плей-оф чемпіонату Німеччини між Бонном і Баварією.

У цьому матчі українець встиг провести на майданчику тільки чотири хвилини, за які встиг зібрати два підбирання та одну передачу.

Після цього, в середині третьої чверті, захисник Бонна невдало зіштовхнувся зі своїм одноклубником Джеремі Морганом. Результат — травмована щиколотка, і майданчик українець зміг залишити тільки із сторонньою допомогою. Про характер пошкодження в клубі наразі не повідомляють. Відзначимо, що, вже без українця в складі, Бонн зміг вирвати перемогу в Баварії 83:82 і зрівняв рахунок у серії – 2:2.

Нагадаємо, всього в цьому сезоні Липовий встиг відіграти за свою команду 11 матчів, у яких у середньому проводив на паркеті 19,5 хвилини, набирав 3,9 очка і робив 3,7 підбирань.

У липні збірна України має зіграти кілька матчів відбору на ЧС-2022: на виїзді – проти Північної Македонії, і вдома – проти Грузії та Іспанії.

Добавить комментарий