Луческу назвав травми та трансфери причиною провалу в Лізі Європи

0
Луческу назвав травми та трансфери причиною провалу в Лізі Європи

Головний тренер київського Динамо розповів про ситуацію у команді перед черговим єврокубковим матчем.

Причиною невтішного результату в Лізі Європи є травми та провал на трансферному ринку. Про це на прес-конференції перед матчем з Ренном заявив Мірча Луческу.

При цьому головний тренер київського Динамо вважає, що команда не заслужила на поразку в жодному з трьох зіграних матчів. Також фахівець розповів про тяжку ситуацію з воротарями у команді.

«У нас залишився лише один здоровий воротар — Нещерет. І він, звичайно, гратиме з Ренном. Руслан тренується з нами не так давно, минуло лише 10 днів після того, як він відновився після своєї травми. Проте ми йому довіряємо і віримо у його найкращі якості.

У Бойка травма практично така сама, як у Шапаренка — хрестоподібна зв’язка. Денис залишиться поза футболом на шість місяців. На консультації в Барселоні йому сказали, що потрібна операція.

У зв’язку з кадровими проблемами на воротарській позиції зараз до нашої команди приєднався ще один голкіпер — 17-річний Авраменко.

На жаль, результат у Лізі Європи невтішний. Це сталося тому, що у нас багато травмованих гравців, до того ж, не вдалося провести трансфери, які ми хотіли зробити.

Що стосується гри, то, на мою думку, хлопці намагаються і викладаються на максимум. Ми не заслуговували на програвання всіх цих трьох матчів. Продовжуємо працювати та спробуємо продемонструвати свою найкращу гру», — цитує Луческу офіційний сайт Динамо.

Нагадаємо, що матч Динамо — Ренн відбудеться сьогодні, 13 жовтня, у польському Кракові. Поєдинок розпочнеться о 19:45 за київським часом.

Добавить комментарий