Кара Делевінь зізналася, чому хотіла накласти на себе руки

0

Зірка багато років боролася із внутрішньою гомофобією та страшним почуттям сорому. Але тепер вона почувається комфортно.

Британська супермодель та актриса Кара Делевінь зізналася, що створення документального фільму Планета сексу вплинуло на прийняття нею своєї бісексуальності. Про це Делевінь розповіла в інтерв’ю Mirror.

Як відомо, у Кари більше тривалих стосунків із жінками, ніж із чоловіками. Вона сподівається, що фільм допоможе іншим людям, які переживають такий досвід.

«Це дуже сильно змінило моє життя. Зараз я щасливіша, ніж будь-коли. Я дуже, дуже пишаюся тим, що ми створили», — наголосила Делевінь.

За словами моделі, вона не могла ні з ким говорити про свої сексуальні уподобання. Зірка відчувала сором і думала, що вона ненормальна.

«Я думала про те, щоб накласти на себе руки, як робила це кілька разів, і я так рада, що не зробила цього, тому що, якщо я можу допомогти будь-якій іншій дитині, це означає для мене цілий світ. Це багато значить для тієї маленької дивної дитини, якою я була», — додала Кара.

Добавить комментарий