На Запоріжжі депутат облради впроваджувала російську освіту

0
На Запоріжжі депутат облради впроваджувала російську освіту

Депутат Запорізької облради, яка очолювала одну зі шкіл у м. Кам’янка-Дніпровська, після окупації військами країни-агресора міста прийняла пропозицію ворога про співпрацю.

Повідомлено про підозру у колабораційній діяльності депутату Запорізької облради, яка впроваджувала російську освіту в окупованому місті. Про це повідомляє Офіс генпрокурора України.

«За даними слідства, депутат Запорізької облради, яка очолювала одну зі шкіл у м. Кам’янка-Дніпровська, після окупації військами країни-агресора міста прийняла пропозицію ворога про співпрацю. Жінка погодилася у підконтрольному їй навчальному закладі впроваджувати стандарти освіти держави-агресора.

Вона оновила програму викладання з використанням російських підручників, змінила форму оцінки школярів на 5-бальну. Для отримання підлеглим їй колективом вчителів відповідної кваліфікації для викладання дисциплін за сучасними російськими освітніми стандартами організувала проходження спецкурсів підвищення кваліфікації в Євпаторії анексованої АР Крим», — йдеться у повідомленні.

Добавить комментарий