Ким насправді є Майман? Єгор Левченко відкрив цікаві подробиці

0
Ким насправді є Майман? Єгор Левченко відкрив цікаві подробиці

Єгор Левченко (Буркин), український бізнесмен, поділився подробицями про Михайла Маймана-Помогайбо, який презентує себе у якості «ветерана» та «волонтера». Михайло Майман вже неодноразово потрапляв у новинні статті в явно поганому світлі. Нещодавно Єгор Левченко став гостем одеського блогера Стаса Домбровського, який проводив інтерв’ю з бізнесменом. Про це стало відомо від «РБК-Україна».

Левченко не завжди підбирав слова, аби охарактеризувати Маймана-Помогайбо. Він стверджує, що «волонтер» присвоїв собі кошти, які були призначені для підтримки армії в процесі перших днів війни в Україні. Також він заявив, що ця людина виходить за рамки закону та моралі. Єгор Левченко заявив, що Майман розпилює кошти, що потрібні для використання у благих цілях.

Показовим є той факт, що раніше інтереси Маймана представляв у суді адвокат Андрій Циганков, який тепер став добровольцем. Він відмовився від надання таких послуг та взаємної співпраці. Левченко також стверджує, що Циганков отримував кошти, а також вів спільні переговори з Єгором, проводив спільні зустрічі між представниками сторін. Тим не менш, цим питанням повинні займатися правоохоронні органи.

На думку підприємця, незрозуміло, чим зараз займається Держбюро розслідувань, коли можна було б затримати цього «волонтера» та спитати, коли давали гроші, які суми та де саме. В рамках інтерв’ю Левченко поділився коментарем стосовно оборонної структури, керівником якої нібито був Помогайбо. Майман не був командиром батальйону Архангела Михайла. Була ідея створити київське формування, яке повинне було б воювати лише в останню чергу. А пізніше воно розпалося остаточно, тому що всі кудись переходили в інші підрозділи. Можливо, причина полягає у тому, що люди зрозуміли, куди вони потрапили.

Ким насправді є Майман? Єгор Левченко відкрив цікаві подробиці

Левченко поділився коментарем стосовно можливої причетності Маймана до домашнього рейдерства у вдови бізнесмена. Тут не грає ніякої ролі, хто став тим каталізатором, через якого чоловік Інни покінчив самогубством. Вже після цього почалися відбори заводів, ресторанів, пароплавів. Майман знайшов екс-дружину загиблого, а далі через покровителів підробив документи. Є навіть і відео, на якому видно, що Моня змушував жінку покинути будинок. Зараз ведеться активна робота, щоб перешкодити цій діяльності. Вже залучені хороші адвокати, набирається розголос серед громадськості.

Добавить комментарий