Мешканець Львівщини допоміг втекти за кордон 20 ухильникам

0
Мешканець Львівщини допоміг втекти за кордон 20 ухильникам

Житель Самбірського району сприяв виготовленню фіктивних документів, які надавали чоловікам призовного віку право виїхати на територію іншої країни.

На Львівщині перекрито ще один канал переправлення військовозобов’язаних за кордон. Про це повідомляє прес-служба поліції Львівщини.

Встановлено, що мешканець Самбірського району причетний до щонайменше 20 фактів незаконного переправлення чоловіків призовного віку через державний кордон України.

Як встановили правоохоронці, 28-річний житель Самбірщини сприяв у виготовленні фіктивних документів, які надавали чоловікам призовного віку право виїхати на територію іншої країни. У ході санкціонованих обшуків у зловмисника вилучили документи, чорнові записи та інші речові докази, які б підтверджували його причетність до організації незаконного переправлення осіб через кордон України», — йдеться у повідомленні.

Відкрито кримінальну справу за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на термін до трьох років.

Добавить комментарий